Close

Formel 1 är världens mest populära motorsport, så självklart vill miljontals fans i Sverige och världen över kunna se F1 live online! Alternativen inkluderar att se Formula 1 på svensk TV, att streama via den officiella streamen på F1TV eller en gratis F1-stream som går att se via VPN.


Se F1 på svensk TV

Viasat Motor
Viasat Motor

I Sverige är det Viasat (Viaplay) som har sändningsrättigheterna för Formel 1, vilket innebär att du måste ha kanalpaketet Viasat Sport för att kunna titta på F1 på TV i Sverige. Mer specifikt sänds Formula 1 på Viasat Motor (samt Viaplay online).

Pris: 399 kr / månad


Se F1 på F1TV

F1TV
F1TV

F1TV är en officiell Formula 1-stream online. Där kan du se varje Grand Prix live, plus klassiska race från arkiven, dokumentärer om Formula 1, samt highlights från varje event. Om du inte är intresserad av övriga sporter så är det ett utmärkt alternativ.

Pris: €13,99 / månad

Se F1 gratis via VPN

VPN-Sverige
VPN-Sverige


Se gratis live-streams av Formel 1 från utländska TV-kanaler med VPN! Du registrerar dig för VPN-tjänsten och ansluter till en server i landet som visar gratis F1-streams online, sedan är det bara att börja streama!

Pris: från €1,69 / månad (för VPN)