Om

Nu är det så här att vi när ett gäng glada äventyrare som har slängt upp den gärna sajten på grund av att vi älskar äventyr. Jo det gör vi faktiskt och kom inte och säg något annat. Vi har liksom kämpat bra länge för att hitta fram till bästa konceptet och stilen. Visst sidan är inte så där helt hundra procent perfekt, men vem är det? Fast vi gillar sajten och vad vi gör.

Så den här sajten är helt oberoende, den tillhör ingenting politiskt, eller nåt företag eller sånt. Den är fri och vill vara fri. Den kommer och skall handla om resor, äventyr och sånt där. Och allt relaterat till sånt. Och förhoppningsvis en del udda originellt och annorlunda, det är ju sånt som vi gärna skulle vilja ha med här.

Så tveka inte att kontakta oss om du har någon idé om vad du skulle vilja läsa och sådär. Eller du kanske undrar över samarbete, annonsering, exponering och liknande? Jo då, det är helt okej att ta kontakt med oss då också. Fast all kontakt görs på kontaktsidan. Alltså den sida som heter just ”kontakt”. Bra va!?

Vilka vi är som skriver här:

Så här kommer några rader om alla oss som skriver artiklarna i denna helt fantastiskt fina blogg.

Anders

Anders gillar TV-spel, filmer och har varit en liten rackare på skateboard. Tycker han själv i vilket fall.

Bosse

Den här killen älskar att dyka, så var beredd på att det kommer lite reportage, tips och sånt. Bosse gillar också Speed Metal, det är det enda värd att lyssna på, förutom en del klassiska softa band som AC/DC, Iron Maiden och så.

Emmy

Det här är en tuff tös som älskar äventyrsresor, ta sig fram i djungler och så. Och så fotar hon allt hon ser och försöker kamma hem vinster på så sätt, men än så länge har hon inte lyckats så bra. Men det kommer väl. Annars är hon en bokslukare och gillar att teckna.

admin