Höstens spännande äventyr i naturen

Hösten är en fantastisk tid för att utforska naturen och njuta av naturens alla underbara färger och dofter. Det finns många bra platser att vandra på hösten, när löven skiftar färg och luften är frisk. Det gäller att ha sparat pengar för att kunna göra den där resan som du länge drömt om. Genom att samla lån och krediter kan du faktiskt ha möjlighet att förverkliga drömresan. 

Funderat på vandringar i USA?

 • Acadia National Park, Maine: Acadia har en vacker utsikt över havet samt berg och skogar att utforska. Färgerna på hösten är fantastiska, och det finns gott om vandringsleder att välja mellan beroende på din konditionsnivå.
 • White Mountains, New Hampshire: White Mountains erbjuder några av de bästa vandringslederna i New England, med många utmanande leder för erfarna vandrare. Utsikten från toppen av Mt. Washington är hisnande, särskilt på hösten när löven skiftar färg.
 • Shenandoah National Park, Virginia: Shenandoah är ett utmärkt ställe att vandra på hösten, med över 500 miles av stigar att utforska. Parken är också hemvist för några fantastiska vattenfall, som är ännu vackrare när löven skiftar färg.
 • Smoky Mountains, Tennessee: Smokies erbjuder några av de bästa vyerna i östra USA, och det finns gott om vandringsleder att välja mellan. Hösten är en utmärkt tid att besöka, eftersom löven skiftar färg och luften är klar och ren.
 • Rocky Mountain National Park, Colorado: Rocky Mountain National Park är en av de mest populära platserna att vandra på i USA, och det är inte utan anledning. Utsikten från toppen av Longs Peak är otrolig, och det finns många andra leder att utforska också. Hösten är en utmärkt tid att besöka, eftersom luften är frisk och löven skiftar färg.
 • Zion National Park, Utah: Zion är en fantastisk nationalpark med röda klippor och kanjoner som tar andan ur dig. Det finns gott om vandringsleder att välja mellan, och höstfärgerna är helt enkelt vackra.

Övriga idéer till spännande äventyr som du kan göra i höst

 • Gå på en naturvandring och ta in alla höstens sevärdheter och dofter.
 • Samla löv, ekollon och andra naturskatter för att skapa ditt eget konstprojekt med hösttema.
 • Besök en pumpa plats eller en äppelodling och plocka dina egna frukter och grönsaker.
 • Gör en brasa och grilla marshmallows medan du berättar historier under stjärnorna.
 • Titta på stjärnorna och leta efter stjärnbilder på natthimlen.
 • Åk på en höstkörning eller åka med hästdroska genom landsbygden.
 • Camping och sova under stjärnorna.
 • Gör en fågelskrämma för att välkomna höstens besökare till ditt hem.
 • Baka hösttema-godis som pumpabröd, äppelpajer eller kanelbullar.
 • Dekorera ditt hem med höstlöv, pumpor och kalebasser för att komma in i säsongens anda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *