Reser du långt för att få bada och sola?

Nu när sommaren och våren närmar sig är det otroligt många svenskar som planerar sin semester. Självklart blir då resan till ett varmare land där de både kan sola och bada. Folk vill ju så gärna bli solbrända och kunna simma för att få en bättre hälsa.

Vilka resmål finns det man kan åka till som är varmt?

Ja varför inte till Grekland och Spanien det är här de flesta svenskar åker för att verkligen få koppla av. Anledningen till att man reser bort är också för att man verkligen vill komma bort från sin vardag. Det är inte kul att alltid möta på samma sak när man är hemma i Sverige. Man vill verkligen uppleva något annorlunda som man kan ta med sig hem som ett minne.

Vad kan man göra i Sverige om man inte vill resa utomlands?

Det är inte alla människor som har tiden att resa utomlands. Folk kanske vill ha en mini semester i Sverige och koppla av med folk de redan känner. Kanske har man svårt att få sina 5 veckors semester för att man så gärna vill jobba för att spara pengar. Eller så kanske man vill investera i en egen pool i stället. Det bästa är ju så klart att investera i en egen pool för då kan man ta och simma varje morgon innan frukosten. Du hittar hos poolkungen, bara kika in på deras hemsida. Det är många människor som tar bilen till närmaste badställe för att simma några längder. Det tar sin tid att åka fram och tillbaka samt att byta om så klart. Har du en egen pool hemma så spar du otroligt mycket tid också. 

Tid är pengar detta vet alla människor som har ont om tid

Så hur gör man då för att inte slösa bort sin tid på att åka utomlands och för att slippa ta sig till ett badställe. Jo man skaffar sig en egen pool inomhus eller utomhus beroende på hur din bostad ser ut. Det bästa är en swimmingpool så att du verkligen kan få din dagliga dos av motion och hålla dig frisk längre.

5 saker att tänka på om du ska ha en pool hemma

  • Sprid inte vind för våg inför alla att du har en pool hemma för då kommer folk aldrig låta dig vara i fred. De kommer komma i tid och otid hem till dig och koppla av i timmar. För folk kommer då inte bara simma en längd och gå hem. De kommer även vilja sola och kanske dricka något kallt också. Drickan kommer de dessutom kräva att du ska ordna åt dem.
  • Ta inga bilder på folk när de väl badar hos dig för du behöver be om lov först.
  • Se till att ha handdukar till folk så att de slipper ta med sig handdukar från sina hem
  • Använd solskyddsfaktor så att ni inte bränner er
  • Använd parasoll i solen och även i skuggan för man vet aldrig vart solen tar vägen
  • Ha en dusch utomhus så att folk inte smutsar ned din bostad för det kan bli otroligt smutsigt. Ät gärna även utomhus så du slipper dammsuga och skura efter folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *