För dig som verkligen älskar att campa inom Sverige

Tänk så härligt det är när man kan ta med sig sitt hem på fyra hjul och åka runt inom hela Sverige. Detta kan du verkligen göra om du ordnar en husvagn för hela familjen. Det blir också så mycket enklare när man reser med en husvagn för man har allting med sig. 

Det är också mycket billigare med egen husvagn än att en hel familj på två barn checkar in på ett hotell. Tänk dig själv om alla vill ha ett varsitt rum då blir det verkligen dyrt. Om barnen är små så brukar man kunna dela på en svit. En svit är inte heller så billigt som man kan tro bara för att man klumpar ihop en hel familj.

Så bästa lösningen på detta problem är då en husvagn så klart. Så vad ska man tänka på när man reser med en husvagn?

Att tänka på om du ska resa runt med husvagn och dess fördelar:

  • Det är som ditt andra hem där du kan ta med dig precis allt på resan utan att behöva packa ned och packa upp.
  • Du kan enkelt stanna upp var du vill om ni behöver bada eller bara ta en dusch och dessutom spar ni på ert eget vatten. Samma sak med toabesök så kan ni besöka andra i stället för att använda ert eget i husvagnen.
  • När du shoppar så behöver du inte bära runt på allt när ni ska resa hem igen.
  • Du kan köpa stora saker utan att oroa dig för hur ni ska få hem tunga saker som tex en möbel på en loppis.
  • Ni kan sova vart ni vill utan att behöva leta upp ett hotell mitt i natten.
  • Ni kan vakna när ni vill och äta er frukost i lugn och ro.
  • Oavsett vart ni reser så har ni inte långt hem ni bestämmer själv avståndet dvs beroende på vart ni väljer att parkera er för dagen eller stunden.

Allt detta och mer kan du få med en husvagn så är du nyfiken på allt om husvagnar så kan du faktiskt besöka Husbilar & husvagnar från Husvagnsexpo och se på allt som rör husvagn. Här hittar du både nya husvagnar och även en begagnad avdelning. För dig som har en stor familj så är ju valet väldigt enkelt att kanske se efter en som är begagnad. 

Har du råd så varför inte satsa på en riktig fin lyxig husbil detta är ju något av en dröm för många som har en stor familj. Här kan du verkligen inreda och känna dig hemma. Visst priserna kan vara kring en miljon kronor, men vad gör man inte för sin familj? Det är nästan bättre att satsa på en husbil än att resa med sin familj utomlands. En husbil är verkligen som att köpa en lägenhet fast på hjul. Man kan även bjuda hem folk och ha ett litet event i husbilen för det kommer verkligen att uppskattas. Tänk er själv en varm sommardag så samlas man utanför husbilen för att få en liten välkomstdrink. Efter det kliver alla gäster in i husbilen för att koppla av med en fin 3 rätters middag. Samt avsluta med en god efterrätt och med klassisk musik i bakgrunden. Det behöver inte vara något stort utan man bjuder in få personer så att man också får en lugn stund. Allt behöver inte vara stort och stressigt. Utan man kan faktiskt göra mycket med få personer i en vacker och lyxig husvagn. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *