Upplev ett fantastiskt äventyrsbad med hajar i Polen

Funderar du på resor till Polen, så besök äventyrsbadet Aquapark Reda som ligger i Gdansk. Det kommer att förse dig med många upplevelser. Åk i en rutschkana som bland annat åker genom en bassäng med hajar eller simma i en bassäng som ligger tätt intill med hajarna. Eller den enda rutschkanan i Europa, som roterar under tiden som man åker genom den.

Du kan välja mellan flera olika aktiviteter och upplevelser på Aquapark Reda. Om du gillar vattenaktiviteter och hajar, så är detta äventyrsbad ett måste för dig att besöka. Det är upplevelser som är svåra att beskriva och som ger dig fantastiska minnen för livet. 

Du kan känna dig nära hajarna genom att åka i en rutschkana som går genom hajarnas bassäng eller simma i en bassäng som ligger vägg i vägg med hajarna. I denna bassäng finns glasväggar, så att du kan se hajarna på andra sidan samtidigt som du simmar. Rutschkanan som går genom bassängen med hajar och en annan rutschkana som snurrar runt samtidigt som du åker längs röret, är nyheter i Europa.

Upplevelser på flera sätt

Aquapark Reda i Polen kan upplevas på flera sätt, både med mer energi och adrenalin genom att nyttja deras unika rutschkanor eller ta det lite lugnare i Gadoland, som har flera exotiska djur att visa upp för dig. Du kan också välja att åka i den lata floden eller njuta av en av deras andra pooler. Du kan även ta en paus genom att sitta runt utomhuspoolen, där det också finns barnpool.

På detta äventyrsbad i Gdansk kan du alternera mellan alla deras rutschkanor och sen pausa i Gadoland, på en av deras restauranger eller njut av deras stora välutrustade spa. Det finns så många möjligheter med detta vattenland att det kommer krävas flera besök, för att hinna med att njuta av allt de har att erbjuda.

Passa på att övernatta på Aquapark Reda

Med merparten resor inplaneras även övernattning, vilket du även kan göra på Aquapark Reda i Polen. Det kommer bli ett perfekt sätt att få mer tid för skoj och avslappning på vattenlandet är att boka övernattning på platsen. 

När du ska övernatta här, så väljer du mellan att tälta på anlagd strand eller checka in på ett hotellrum med tropiskt tema. Hotellrummen är utrustade med ljudisolerade väggar, så man inte störs av de närliggande aktiviteterna på vattenlandet.

Det blir en minnesvärd kombination med övernattning på vattenlandet och dagen efter har man nära till hela vattenlandet igen. På så vis behöver man inte känna någon stress över att göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Istället kan man ta det lugnt och verkligen njuta av varje sekund på detta fantastiska unika vattenland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *