11 mest häpnadsväckande platserna för Cliff Diving

Gillar du att leva farligt? Som att hoppa från klippor? Från Danmark till Mexiko och Filippinerna, här är de 11 platserna är de vackraste, mest anslående platserna i hela världen för cliff diving eller klippdykning, inte en sport för oerfarna simmare och simhoppare.

Om du ger dig iväg på ett klippsimhopparäventyr, lär dig först ordentligt platsen och riskerna just där. Studera noggrant. Gå gärna med i nån förening, klubb och liknande så att du kan få råd och andra kan bedöma om du är tillräckligt mogen som hoppare för att hoppa just där.

Här är länkar till de olika platserna. De öppnas direkt i YouTube:

00:15 Philippines 2:14 Bosnia & Herzegovina 4:10 Italy 6:03 Mexico 7:57 Portugal 10:00 France 12:00 Denmark 13:11 Lebanon 15:15 Dubai 17:08 Oman 19:03 Thailand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *