Världens högsta Bungyjump är i Kina

Världens högsta Bungyjump är från Zhangjiajie-bron, en lång glasbro i staden med samma namn, alltså Zhangjiajie i provinsen Hunan i Kina. Hoppet är från 260 meters höjd och man ser det rakt genom glasbron där man står, samtidigt som man får beundra vackra vyer med unika bergsformationer.

Om man googlar på världens högsta bungyjump får man fortfarande ofta upp Macau Tower, förvisso även det i Kina, som erbjuder ett hopp från 233 meter höjd. Men det här rekordet har alltså slagits, faktiskt för flera år sedan. Andra platser som brukar nämnas i sådana här sammanhang är Royal Gorge Bridge i USA (321 meter) och Versasca Dammen i Schweiz (220 meter). Men det är till just Zhangjiajie som Bungyjump-föreningar från hela världen har börjat vallfärda till.

Men Zhangjiajie Glass Bridge, som är hela 260 meter från marken nedanför, är inte bara den högsta och mest magnifika glasbron i världen, den är alltså även hem för världens högsta bungyjump. Zhangjiajie Grand Canyon har länge varit känt för sina imponerande vyer och är känd för att vara inspirationen bakom de lyxiga landskapen som avbildas i filmen Avatar.

Med öppnandet av Zhangjiajie Glass Bridge 2016 har besökarna ett nytt sätt att njuta av den stora storheten av världsarvet. Och även om detta storslagna spektakel redan var tillräckligt för att dra till sig världens uppmärksamhet, har tillägget av bungyjump förvandlat denna anläggning till en bucketlist-upplevelse som inte får missa.

Du behöver dock inte känna dig tvingad att hoppa Bungyjump bara för att kunna få uppleva den magnifika bron. Besök bergen i Hunan-provinsen för att se den magnifika Zhangjiajie Grand Canyon från världens mest spektakulära glasbro. Och om du vågar – upplev bungyjump som aldrig förr – Alltså Världens högsta och mest spännande bungyjump-upplevelse från den högsta och största glasbryggan som någonsin byggts!

Boka ditt hopp direkt från den officiella hemsidan här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *