Så kan du få en bättre solbränna på semestern

När man väl är på semestern vill man ju passa på att få en fin och jämn solbränna. Men det är inte alltid så enkelt som man tror. Här är några tips på hur du kan få en bättre solbränna på semestern! 

1. Se till att smörja in dig med en bra solkräm med hög SPF innan du går ut i solen.
2. Försök att vara i solen under de tidiga morgontimmarna eller de sena eftermiddagstimmarna, när solen inte är så stark.
3. Det finns saker som kan hjälpa dig att blir brunare som dessutom har en positiv effekt på din hälsa och hud. Att ta brun utan sol tabletter är ett bra och effektivt sätt att bli brunare och känna sig pigg.

-Så här kan du förbereda dig för en perfekt solbränna på semestern!

Det finns flera sätt att förbereda sig för den fina solbrännan. Först och främst måste man välja rätt solkräm med hög solskyddsfaktor, och sedan är det viktigt att smörja in sig ordentligt. Man bör smörja in sig minst en halvtimme innan man ska ut i solen, och göra det flera gånger under dagen. Det är också viktigt att dricka mycket vatten för att hålla vätskenivån hög, och att ta regelbundna pauser i skuggan. När man väl har fått sin perfekta solbränna är det viktigt att smörja in sig med aftersun lotion eller aloe vera gel för att lindra eventuell rodnad eller klåda.
 

-5 misstag som gör att du inte får den perfekta solbrännan på semestern.

1. Du glömmer att smörja in dig med solskyddsfaktor
2. Du ligger för länge i solen
3. Du väljer fel kläder
4. Du dricker inte tillräckligt med vatten
5. Du använder inte after sun

Vilka är de bästa tipsen för att få en fin och jämn solbränna?

Det finns många olika sätt att få en fin och jämn solbränna, men det är inte alltid lätt att veta vilka som är de bästa. Här är några tips på hur du kan få en fin och jämn solbränna:

Det finns många olika produkter på marknaden som kan hjälpa dig att få en jämnare och finare solbränna. Dessa produkter innehåller ofta ingredienser som kan hjälpa till att förbättra din hy och göra den mer mottaglig för solens strålar.

Att exfoliera sig innan man applicerar någon form av brun utan sol är viktigt för huden. Detta gör du genom att använda en scrub eller peeling två till tre gånger i veckan. På så sätt tar du bort döda hudceller och andra orenheter från din hud, vilket ger dig en jämnare yta att applicera krämen på.

Naturligtvis är ett av de bästa tipsen för att få en fin och jämn solbränna att applicera brun utan sol som kommer i mousse-, gel- eller sprayform. Så det finns absolut en bra lösning för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *