Det bästa med konferensresa med jobbet

Att resa utomlands är verkligen något avkopplande som. många människor bör göra flera gånger per år.  Tänk dig själv att kunna åka utomlands eller bara resa runt i Sverige för att koppla av. Man kan tex både koppla av och resa för att man gör det med sina kollegor. Då förenar man nytta och nöje dvs nöjet att få resa och nyttan att man får betalt för det.

Det kanske inte blir du privat som betalar resan utan det gör din arbetsplats beroende på vad du jobbar med. Det fanns förut ett företag i Stockholm som hade ett café på flera olika ställen. Varje år samlade de alla sina anställda för att resa tillsammans utomlands för att både lära känna varandra, hade roligt samt också för att jobba så klart. På deras resa fick de lära sig mer om hur man bemöter sina anställda och sina kunder. För jobbar det med kunder behöver du lära dig mer om hur du får kunden att handla mer samt även trivas bättre hos dig.

Många tror att man bara ska sälja på kunden det dyraste. Konsten är inte att få nya kunder konsten är att få återkommande kunder. Med andra ord du behåller kunden om du gör rätt från början. För du kommer aldrig få en andra chans gentemot kunden. Du får bara din första chans antingen behåller du kunden eller så förlorar du kunden helt och hållet. Det bästa sättet också är att göra kunden så pass nöjd att personen verkligen själv vill prata gott om ditt företag och på så sätt rekommendera dig till andra.

Har din kund rekommenderat dig till andra har du fått gratis marknadsföring och detta är vad alla vill uppnå som säljare och som företagare. Så detta företag som vi nämner ovan tog också med sig en föreläsare som kunde lära ut till de anställda hur man ska agera som säljare på bästa tänkbara sätt. Eftersom de var på resande fot och hade det roligt så sög de också in all information på ett helt annat sätt än om de hade stannat kvar på jobbet eller kontoret. För stannar man kvar på kontoret så blir det inte samma effekt på inlärningen. 

Konferensresor utomlands är det bästa du kan göra för ditt företag. Du kan också på resan göra olika lekar så att folk lär sig bättre. Det bästa med dessa resor är att dina anställda blir så pass taggade att de kommer dela sin resa på sina sociala medier bara för att visa folk att de har drömjobbet. Hur skulle du själv göra om du blev bjuden på en sådan resa utomlands av din chef eller stället du jobbade på? Du hade också med glädje verkligen gjort allt för att andra ska få ta del av dina roliga dagar.

Bästa med dessa resor är att de blir minnen för livet. Ska du då resa så res till ett varmare land mitt i vintern så att ni kan umgås i ledigare kläder och bara koppla av medans ni lär er otroligt bra saker om hur man behåller en kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *