TEDx Talk: Alastair Humphreys

Why Not? – Motivation & 5 to 9 Thinking: Alastair Humphreys at TEDxHull

Alastair Humphreys har spenderat över fyra år på att cykla jorden runt, en resa på 46 000 mil genom 60 länder och fem kontinenter. Han har gått över södra Indien efter Kaveri-floden, rott Atlanten, sprungit Marathon des Sables, genomfört en korsning av Island till fots och packraft och deltagit i en expedition i Arktis, nära den magnetiska nordpolen. Alastair har också nyligen återvänt från att gå över det tomma kvarteret och spåra vägen för en av hans hjältar, Wilfred Thesiger, som gick 1000 miles på 45 dagar genom öknen i Oman.

I en anda av idéer som är värda att sprida är TEDx ett program för lokala, självorganiserade evenemang som samlar människor för att dela en TED-liknande upplevelse. Vid ett TEDx-evenemang kombineras TEDTalks-video- och livehögtalare för att skapa djup diskussion och anslutning i en liten grupp. Dessa lokala, självorganiserade evenemang är märkta med TEDx, där x = oberoende organiserat TED-evenemang. TED-konferensen ger allmän vägledning för TEDx-programmet, men enskilda TEDx-evenemang är självorganiserade.*

(*Med förbehåll för vissa regler och föreskrifter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *