Äventyr i Stenskogen – Yunnan, Kina

Man tar sig lätt till den fantastiska Stenskogen med sina klättervägar bland stenformationer. Om man tar sig längre bort från huvudstråken finns även vattenfall. Man hoppa på tåget från Kunming, Yunnans huvudstad, och köpa guidade turer direkt där eller när man kommer fram. Antingen kan man välja mellan en halvdag, heldag eller två dagar. För tvådagarsturen ingår, förutom de vackra vattenfallen, övernattning på hotell och måltider.

Ett gott råd, även för de mera äventyrliga, är att köpa en tur med någon av de erfarna äventyrsguiderna. Vissa passager är nämligen ganska farliga och branta. Så för din egen skull, lita på guiderna. Och dessutom får du ju se så mycket mera på det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *